• Tel: +389 2 2621 055
  • E-mail: info@hasanprishtina.edu.mk
  • shf.hasanprishtina@yahoo.com

Programi për ekskurzion,  mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 2018/2019

← All Topics

Programi për ekskurzion,  mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 2018/2019