• Tel: +389 2 2621 055
  • E-mail: info@hasanprishtina.edu.mk
  • shf.hasanprishtina@yahoo.com

Programi për ekskurzion,  mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 2019/2020

← All Topics

Programi për ekskurzion,  mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 2019/2020

Previous Programi për ekskurzion, mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 20120/2021
Next Programi për ekskurzion,  mësim në natyrë dhe shëtitje për vitin shkollor 2018/2019