• Tel: +389 2 2621 055
  • E-mail: info@hasanprishtina.edu.mk
  • shf.hasanprishtina@yahoo.com

orari

[wpdatatable id=1]

 

EMRI DHE MBIEMRI / ИМЕ И ПРЕЗИМЕLËNDA / ПРЕДМЕТK. KL. / КЛ. Р.GJ. ORE / ВК. ЧАС.E HËNË / ПОНЕДЕЛНИК       E MARTË / ВТОРНИК       E MËRKURË / СРЕДА       E ENJTE / ЧЕТВРТОК       E PREMTE / ПЕТОК                                        
12345671234567123456712345671234567
Siana NesimiGjuhë shqipe8-1218-18-18-26-18-38-48-28-36-18-28-48-18-38-16-18-46-18-38-48-28-1
Ajnur DautiGjuhë shqipe9-2219-29-26-46-36-46-29-19-29-16-26-36-49-16-36-29-26-29-16-49-26-3
Arsim LeskovicaGjuhë shqipe7-1177-17-17-37-39-37-27-27-19-37-29-37-17-37-17-39-37-2
Gjuhë maqedone68-28-28-48-18-18-4
Hidajete ArifiGjuhë maqedone217-37-26-17-37-16-46-46-26-37-16-17-27-26-16-26-47-16-36-36-27-3
Sezgin ShekirGjuhë maqedone89-29-38-39-19-39-29-18-3
Fluturie Xh. ShejGjuhë angleze9-1229-19-19-26-29-39-19-26-36-47-37-36-26-39-36-26-49-16-37-36-49-29-3
Linda FetaiGjuhë angleze218-17-18-28-38-17-28-48-26-18-38-17-28-47-27-16-17-18-38-26-18-4
Violeta PajazitGjuhë frënge8-5238-56-58-59-16-57-47-48-58-48-38-29-59-29-38-28-18-48-39-59-38-19-19-2
Saranda SelimiGjuhë frënge147-17-26-36-46-26-47-26-17-37-16-36-27-36-1
Gzim IbraimiMatematikë208-48-28-18-38-47-18-48-38-18-27-17-18-18-28-38-27-18-48-18-3
Xhelal RamadaniMatematikë9-3219-39-37-27-39-27-39-19-39-27-27-39-17-39-19-29-37-27-29-29-39-1
Erdem SejfullaMatematikë6-1216-16-16-36-26-46-16-26-36-46-46-36-16-26-16-36-46-26-36-16-26-4
Idaver AdemiBiologji207-17-28-17-39-39-38-47-19-17-28-37-39-29-18-28-38-18-48-29-2
Ferdi BaftijaHistori 6-4156-46-49-16-49-29-39-16-26-36-19-26-36-26-19-3
Arsim Qytetarë79-19-38-19-28-38-28-4
Afërdita XH. DautiGjeografi6-296-26-26-16-36-46-16-36-46-2
Histori 147-28-17-38-37-18-28-48-38-18-48-27-27-37-1
Blerim DаutiGjeografi107-17-28-17-17-38-27-28-27-38-1
Besa LuzhaGjeografi8-3118-38-39-38-49-18-39-29-39-19-28-4
Sanije LatifiFizikë149-18-29-39-28-38-18-19-38-48-38-48-29-29-1
Mevlud BajramiKimi 8-4158-48-48-38-29-28-48-18-28-39-39-18-19-39-19-2
Shkencat natyrore66-26-36-16-26-36-1
Arun NeziriInovacione49-29-49-19-3
Shkencat natyrore26-46-4
Kimi49-48-59-48-5
Eniser NurediniInformatikë6-3156-36-36-16-56-16-27-16-56-47-27-36-36-47-46-2
Pr. nga informatika48-38-18-38-1
Programim29-19-1
Nesrin MuaremiEtikë / Njohja me religj.57-37-27-16-46-4
Nuran LimaniEtika e religjioneve66-16-26-36-16-36-2
Skender LatifiArsim Teknik116-36-17-17-16-56-47-27-26-27-37-3
Semie IslamiArs. fizikë dhe shëndetësor8-2228-28-28-18-49-19-28-39-39-28-48-19-19-39-28-28-39-19-38-18-48-38-2
Gëzim OsmaniArs. fizikë dhe shëndetësor7-3227-37-36-26-37-16-46-27-16-17-36-17-26-47-36-37-26-16-46-27-17-26-3
Ilir SopajArsim figurativë7-2157-27-28-46-38-29-36-17-39-28-38-16-27-19-16-4
Pr. nga arti figurativ68-28-28-48-49-29-2
Valon SumaArsim Muzikor146-48-19-27-37-26-28-37-18-49-38-26-16-39-1
Pr. nga arti muzikor29-39-3
Ленче МилевскаМакедонски јазик6-4176-47-56-49-58-49-58-47-56-49-57-58-46-46-47-58-49-5
Севинч АјваровскиАнглиски јазик128-46-47-59-58-47-59-56-48-47-56-49-5
Виолета ПајазитФранцуски јазик7-597-56-49-57-58-46-48-49-57-5
Силвија МитевскаМатематика8-4188-49-56-48-47-56-49-58-48-46-49-57-57-59-56-47-56-48-4
Физика49-58-48-49-5
Arun NeziriХемија49-58-48-49-5
Иновации19-5
Живка ЛакташИсторија89-57-56-48-48-46-49-57-5
Граѓанско образование29-58-4
Валентина ФидановскаГеографија87-56-49-58-46-47-59-58-4
Вештини на живеење29-59-5
Благица МихајловаБиологија68-47-59-57-59-58-4
Природни науки6-46-4
Eniser NurediniИнформатика37-56-46-4
Филип ХристовскиМузичко обр.47-56-48-49-5
Ели С. ДоневскаЛиковно образование48-46-49-57-5
Пр. од ликовно образ.8-47-57-58-4
Skender LatifiТехничко образование16-4
Марија ЛотичФизичко и здр. Обр.9-5139-58-47-56-49-57-56-48-49-59-56-48-47-5
Моника НеделковскаЕтика / Етика на религија37-56-46-4
Irjeta IsakiАлбански јазик67-59-58-49-57-58-4
Биљана КукунешовскаЈаз. Кул. На Бошњаците26-46-4